35 % rabatt på fermentert bjørkesevje med hylleblomst

Vi har nå 35% rabatt på fermentert bjørkesevje med hylleblomst. Rabatten trekkes automatisk når du legger til produktet i kassen.

Hvorfor drikke fermentert bjørkesevje med hylleblomst?


Vi har nemlig blitt fortalt at man langt tilbake i tid kunne finne på å gi kyrene sine bjørkesevje fremfor vann å drikke i magre perioder, hvis sevje var tilgjengelig. Spesielt hvis det hadde vært dårlig med mat/næring gjennom vinteren, var det mange dyr som nesten ikke klarte å reise seg ved vårslippet. Hvis kyrene ikke hadde fått nok næring kunne man risikere at de ikke heller ble drektige, som kunne være katastrofalt for en liten familie eller småbruk. Uten drektige kyr blir det naturligvis lite produksjon (melk og meieriprodukter, nye dyr, kjøtt osv). Derfor ble bjørkesevjen sett på som en verdifull ressurs og en real styrkedrikk. Og det er nettopp derfor vi også kaller den en «styrkedrikk»!.

 

Problemet med ren bjørkesevje er i midlertid at den har kort holdbarhet og kun kan tappes i en kort periode av året (tidlig vår). Ved å fermentere den med melkesyrebakterier, slik vi også gjør med våre andre produkter, forlenges holdbarheten vesentlig. På akkurat dette produktet forlenges holdbarheten med mer enn 15 måneder etter produksjon. Dette gjør at den kan nytes hele året rundt.

 

I tillegg til melkesyrebakterier og bjørkesevje har vi også inkludert økologisk hylleblomst i fermenteringsprosessen. Dette gir produktet en spennende farge, god smak og tilfører også sine egne gode egenskaper. Tradisjonelt har uttrekk av hylleblomst blitt brukt som et middel mot forkjølelse, feber, influensa, bronkitt og mye mer. Sannsynligvis har hylleblomst en betennelseshemmende og immunstimulerende effekt.

 

Vi er veldig forsiktig med å si noe bombastisk i forhold til hvilke helsefordeler våre produkter gir eller kan gi, men basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, samarbeidspartnere og erfaringer som er bygget opp over mange år, vet vi at produktene fungerer mot en rekke plager og samtidig bidrar til bedre velvære generelt. Spesielt viktig er hvordan Biofedora kan bidra til en sunnere og mer stabil tarmflora. Noe som man vel vet er viktig for å opprettholde god helse.    

 

Når det gjelder bjørkesevjen isolert er det flere som mener at jevnlig inntak vil kunne gjøre godt for bjørkepollenallergikere. Vi håper derfor at vårt produkt Biofedora™ Fermentert bjørkesevje med hylleblomst, vil kunne redusere plagene til de mange bjørkepollenallergikerne der ute.  


Kjøp fermentert bjørksevje her

February 28, 2018

icon-facebookicon-instagramshare-icon-linkedinicon-twitterPage 1logo-debio